Boczek Pieczony

  • nowość

Back Bacon, czyli Schab Pieczony to produkt mięsny ze schabu wieprzowego. Peklowany, wędzony, a następnie plastrowany i pieczony przy użyciu unikatowej na europejskim rynku technologii pieczenia suchym, gorącym powietrzem, bez użycia oleju! Produkt dostępny w różnym stopniu wypieczenia.   

Schab Pieczony czyli Back Bacon
Schab Pieczony czyli Back Bacon dla HoReCa Kaminiarz
Produkt  Wypieczenie Gramatura Indeks produktu 
Schab pieczony BACK BACON 100/200 100 / 200 1 kg 203-02-001
Schab pieczony BACK BACON 100/150 100 / 150 1 kg 203-02-002
Schab pieczony BACK BACON 100/200 100 / 200 0,5 kg 203-02-003
Schab pieczony BACK BACON 100/250 BAG 100 / 250   203-02-004

Zalety "Back Bacon / Schabu Pieczonego"

  • wszechstronność zastosowania!
  • komfort - dzięki wcześniejszemu plastrowaniu!
  • jakość - wysoka mięsność!
  • wędzony tradycyjnie - dymem z eko-drewna bukowego, olchowego lub klonowego! 
  • pieczony w technologii OIL-FREE

Zastosowanie "Back Bacon / Schabu Pieczonego"

  • śniadania
  • obiady
  • kolacje

Wartości odżywcze "Back Bacon / Schabu Pieczonego 100/200"

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1410 kJ/339 kcal
Tłuszcz 25g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11g
Węglowodany < 0,5g
- w tym cukry < 0,5g
 Białko 28g 
Sól 2,2g

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

Przechowywanie 

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Do ogólnego spożycia. Spożywany na zimno lub po obróbce cieplnej u konsumenta. Po otwarciu, należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Pobierz prezentację!

boczek pieczony Kaminiarz

 

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f