Przepisy z boczkiem!

logo

Święta w domu to także, a może przede wszystkim zapachy, aromaty i smaki, do których tęsknimy, i których nie chcemy zapomnieć. Kilka ziaren wyjątkowej przyprawy, jaką jest kardamon, sos śliwkowy i pieczony schab otulony boczkiem, zapewni niebywałe aromaty. To będą pamiętne święta, a do tego przepisu będziecie często wracali!

Składniki:

  • Boczek Dojrzewający Plastry
  • Oliwa truflowa
  • Rukola
  • Pieprz

Przygotowanie:

  • Boczek Dojrzewający Plastry wykładamy na talerz i układamy estetycznie
  • Posypujemy go świeżą, umytą rukolą, świeżo mielonym pieprzem oraz polewamy odrobiną oliwy truflowej do smaku
  • Wkładamy do lodówki by podać schłodzony lub serwujemy na podwójnym talerzu z pokruszonym lodem

 

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r