Dania z boczkiem

logo

Przygotowanie kanapek otwiera pole do kreatywności. Naszym zdaniem, najlepsze są te z boczkiem. Plaster smażonego boczku doda niezrównanego aromatu i zapewni większą sytość oraz energetyczność posiłku!     

Szybkie śniadanie? A może drugie śniadanie do pracy? Przekąska na mieście? Czy szybka kolacja? Niezależnie od motywu, kanapki sprawdzają się znakomicie i są obecne w naszym codziennym menu! Na kanapki położyć możemy wszystko i ... jeszcze więcej, ale my rekomendujemy boczek!

Do zimnych kanapek Boczek Parzony lub Boczek Dojrzewający, do ciepłych - idealny na chips z bekonu - Boczek Wędzony lub Boczek Pieczony.

Zyskamy smak, aromat, energetyczność i sytość. Czegóż chcieć więcej? ... Więcej boczku! Smacznego! 

 

Składniki do kanapki z boczkiem i jajkami na twardo:

  • Boczek Parzony Plastry KAMINIARZ DK
  • chleb tostowy
  • 2 jajka
  • łyżka majonezu
  • łyżka jogurtu greckiego
  • świeże warzywa (pomidory, ogórki, cukinia, rzodkiewka )
  • przyprawy: sól, pieprz

Jak przygotować kanapkę z boczkiem i jajkami na twardo?

  • pieczywo opiekamy
  • majonez łączymy z jogurtem i doprawiamy solą i pieprzem
  • świeże chrupiące warzywa starannie myjemy i kroimy na plastry
  • jajka gotujemy na twardo i kroimy w plastry
  • układamy na pieczywie kolejno: sos, warzywa, boczek parzony i jajka
Kanapka z boczkiem parzonym Kaminiarz i jajkami

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f