Boczek i Wędliny dla HoReCa

Rodzaj opakowania: MAP
Waga opakowania: 1,0 kg
Temperatura przechowywania: 2-8°C
Termin przydatności: 21 dni

Produkt mięsny, uzyskany z boczku wieprzowego klasy E i U, bez skóry, żeber, chrząstek. Zawartość tłuszczu >35%. Produkt peklowany, wędzony ciepłym dydmem z dodatkiem wody, plasterkowany. Pakowany w atmosferze ochronnej.

Boczek Wędzony Plastry Tacka Klasa B Kaminiarz 1926

Składniki

Boczek wieprzowy bez kości, chrzęści i skóry (91%), woda, sól, glukoza, stabilizatory: E 331, przeciwutleniacz: E 301, substancja konserwująca: E 250, wzmaczniacz smaku: E 621, białko wieprzowe

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1039 kJ/251 kcal
Tłuszcz 21 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9 g
Węglowodany 2,4 g
- w tym cukry <0,5 g
 Białko 13 g
Sól 1,7 g

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f