Boczek i Wędliny dla HoReCa

Rodzaj opakowania: MAP
Waga opakowania: 0,5 kg
Temperatura przechowywania: 2-6°C
Termin przydatności: 21 dni

 

Produkt blokowy, wieprzowy, gruborozdrobniony, parzony, z dodatkem wody, z połączonych kawałków mięsa. Wyrób plasterkowany. Pakowany w atmosferze ochronnej.

Szynka Gotowana Kaminiarz 1926

Składniki

Mięso wieprzowe 60%, woda, sól, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, stabilizator: E 451, substancja zagęszczająca: E 407a, błonnik bambusowy, białko wieprzowe (zawiera kolagen), przeciwutleniacz: E 316, maltodekstryna, glukoza, hydrolizat białka roślinnego, (z kukurdzy i rzepaku), ekstrakt przypraw, substancja konserwująca: E 250.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 358kJ/85 kcal
Tłuszcz 2,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 2,7 g
- w tym cukry 0,5 g
 Białko 14 g
Sól 2,7 g

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f