Boczek i Wędliny dla HoReCa

Rodzaj opakowania: MAP
Waga opakowania: 1,0 kg
Temperatura przechowywania: 2-8°C
Termin przydatności: 21 dni

Produkt mięsny, uzyskany z boczku wieprzowego klasy S i E, bez skóry, żeber, chrząstek. Zawartość tłuszczu <35%. Produkt peklowany, wędzony, poddany obróbce cieplnej i plasterkowany. Pakowany w atmosferze ochronnej.

Boczek Parzony Plastry Tacka Klasa A Kaminiarz 1926

Składniki

Boczek wieprzowy bez kości, chrzęści i skóry (94%), sól, białko sojowe, stabilizatory: E 451, E 452, substancja zagęszczająca: E 407, cukry, glukoza, maltodekstryna, wzmaczniacz smaku: E 621, aromaty, przeciwutleniacze: E 316, E 301, substancja konserwująca: E 250.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 877 kJ/212 kcal
Tłuszcz 19 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8 g
Węglowodany <0,5 g
- w tym cukry <0,5 g
 Białko 10 g
Sól 2,6 g

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f