Boczek wędzony świetnie nadaje się do pieczenia, jako omasta, skwarki oraz gotowania! Więcej o specyfice boczku wędzonego przeczytasz tutaj.
Ze względu na to, że podczas procesu wędzenia mięso staje się ciągliwe, a krojenie może sprawiać trudność, Boczek Wędzony Paski występuje również w wariancie krojonym w kostkę, jako Boczek Wędzony Krojony Kostka 180g lub 500g.
W gramaturze ok 1kg idealny do segmentu HoReCa oraz sprzedaży detalicznej w sklepach mięsnych i ogólno-spożywczych. Produkt występuje również w wersji ½ jako Boczek Wędzony Delikatesowy. W tej gramaturze znajdzie swojej zastosowanie także w warunkach domowych.
Zalety produktu
- Najwyższa jakość mięsa!
- Zawsze świeży produkt!
- Wędzony tradycyjnie!
Zastosowanie
- Śniadania i kolacje - do jajecznicy!
- Obiad - do zup! do żurku! do pierogów! do spaghetti carbonara! jako omasta, skwarki!