Opakowanie jednostkowe zawiera 700-850gr produktu. Zawartość idealna dla potrzeb segmentu HoReCa. Boczek wędzony świetnie sprawdza się również jako zimna przekąska. Więcej o specyfice boczku wędzonego przeczytasz tutaj.
Dostępny również w mniejszych gramaturach: 95g, 500g i płacie..
Jeśli prowadzisz niedużą restaurację, to Boczek Parzony Wędzony Tacka jest dla Ciebie właściwym rozwiązaniem!
Zalety produktu
- Gramatura idealna dla HoReCa!
- Żadnych ubytków i strat!
- Zawsze świeży produkt!
- Produkt pozbawiony skóry i chrząstek!
- Produkt wędzony tradycyjnie!
- Efektywniejsza kontrola nad kosztami!
- Szybsza praca w kuchni!
- Wyższa jakość i estetyka dań!
Zastosowanie
- Śniadania i kolacje - do kanapek! do tostów! do jajecznicy! do hamburgera!
- Obiad - do szparagów! jako otulina do zrazów! do pieczeni! do spaghetti carbonara! do zup!
- Przekąska - jako przekąska koktajlowa! jako otulina do suszonych śliwek! do mufinek!
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza | w 100g | %(100g)* |
Wartość energetyczna | 1030 kJ/248 kcal | 12 % |
Tłuszcz | 20 g | 29 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7 g | 35 % |
Węglowodany | 2 g | <1 % |
- w tym cukry | 2 g | <2 % |
Białko | 14 g | 28 % |
Sól | 3,4 g | 57 % |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu, należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.