Sprzedaż boczku wędzonego, pieczonego, dojrzewającego, parzonego i surowego.
Boczek to strategiczny produkt w naszej polityce sprzedażowej. Jesteśmy jedynym, tak wyspecjalizowanym zakładem produkcji boczku i zarazem jednym z największych w kraju. W ciągłej sprzedaży posiadamy boczek wędzony, pieczony, dojrzewający, parzony i surowy. Boczek sygnowany naszą marką znaleźć można w kilku tysiącach placówek handlowych w całym kraju.
Innowacyjne rozwiązania produkcyjne w zakresie pieczenia, obróbki i krojenia pozwalają nam sprzedawać boczek najbardziej wymagającym Klientom z przemysłu spożywczego oraz segmentu HoReCa, a także proponować dedykowane rozwiązania np. w zakresie stopnia wypieczenia, grubości plastrów oraz wielkości opakowań.
Dzięki wysokiej standaryzacji oraz skali produkcji sprzedajemy boczek największym krajowym i zagranicznym producentom z sektora spożywczego, największym dystrybutorom w segmencie HoReCa, a także renomowanym restauracjom, sieciom pizzerii oraz fast-food-ów. Przez kontrahentów z przemysłu spożywczego jesteśmy ponadto cenionym za zaangażowanie i wiedzę Partnerem, który pomaga w procesie rozwoju nowych, innowacyjnych produktów spożywczych uwzględniających w składzie boczek, jako półprodukt.
Posiadamy wreszcie najszerszą na rynku ofertę boczku bez glutenu, zwłaszcza wyrobów plastrowanych, dedykowanych do nowoczesnego kanału sprzedaży. Tak zróżnicowana w zakresie smaków, gramatur i opakowań oferta sprzedaży boczku powinna zaspokoić każde potrzeby. Jeśli jednak nie znajdziecie tego czego szukacie, napiszcie do nas na: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., a specjalnie dla Was wyprodukujemy boczek o oczekiwanych parametrach. Mamy doświadczenie i potencjał produkcyjny by sprostać każdym wymaganiom.