Żeby być profesjonalnym dostawcą boczku dla gastronomii potrzebne są nie tylko właściwe procesy produkcyjne oraz najwyższej jakości surowiec, ale i kultura organizacyjna, która rozumie oraz szanuje specyfikę HoReCa (hotele-restauracje-catering).
„Kaminiarz” to zakład przetwórczy, który swój sukces rynkowy oparł na takich wartościach, jak specjalizacja oraz rygorystyczne podejście do jakości surowca i finalnego produktu. Dzięki temu nasza marka obecna jest w tym segmencie od lat, ze swoim flagowym produktem – „boczkiem” oraz produktami dojrzewającymi, jak szynki i polędwice.
Rosnącym zainteresowaniem cieszą się również nasze wędzonki i wędliny. Oferujemy specjalnie pod kanał HoReCa szeroką gamę typowych wyrobów mięsnych. Wszystkie nasze produkty to produkty bezglutenowe.
Zobacz: Oferta boczku i wędlin dla HoReCa - kliknij.
Jeśli potrzebujecie Inspiracji na dania z boczkiem, to znajdziecie je w serwisie Lubię na boczku