Zalety produktu
- Zawsze świeży produkt!
- Produkt pozbawiony skóry!
- Produkt pozbawiony chrząstek!
- Niewielka cena jednostkowa!
- Najwyższa jakość mięsa!
Zastosowanie
- Śniadania i kolacje - do jajecznicy!
- Obiad - jako omasta, skwarki! do pierogów! do zup! do żurku! do spaghetti carbonara!
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 877 kJ/212 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8 g |
Węglowodany | <0,5 g |
- w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 10 g |
Sól | 2,6 g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Przechowywanie
Produkt mrożony: Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż - 18 °C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po otwarciu, przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C i spożyć w ciągu 48 godzin. Spożywać na zimno lub po obróbce cieplnej.