Boczek i Wędliny dla HoReCa

Rodzaj opakowania: MAP
Waga opakowania: 1 kg
Temperatura przechowywania: 2-6°C
Termin przydatności: 9 dni

Produkt mięsny, uzyskany z boczku wieprzowego bez skóry, żeber, chrząstek. Produkt peklowany, plasterkowany (grubość plastra: 2,5 mm). Pakowany w atmosferze ochronnej.

Boczek Peklowany Plastrowany RS-31 2.5 mm Kaminiarz 1926

Składniki

Boczek wieprzowy bez kości, chrzęści i skóry (95%), sól, bakterie kwasu mlekowego, substancja konserwująca: E 250.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 614 kJ/147 kcal
Tłuszcz 8,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,4 g
Węglowodany <0,5 g
- w tym cukry <0,5 g
 Białko 17 g
Sól 1,3 g

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f