Boczek i Wędliny dla HoReCa

Indeks: 203-02-001 / 203-02-003
Rodzaj opakowania: MAP
Waga opakowania: 1 kg / 0,5 kg
Temperatura przechowywania: 0-4°C

100 g produktu wyprodukowano ze 200 g schabu wieprzowego!

Produkt mięsny ze schabu wieprzowego. Peklowany, wędzony, a następnie plastrowany i pieczony w beztłuszczowej technologii OIL-FREE!

Schab Pieczony  100/200 produkowany przez zakład Kaminiarz 1926
Schab Pieczony  100/200
Produkt  Wypieczenie Gramatura Indeks produktu 
Schab pieczony BACK BACON 100/200 100 / 200 1 kg 203-02-001
Schab pieczony BACK BACON 100/200 100 / 200 0,5 kg 203-02-003

Składniki

  • schab wieprzowy, sól, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu
  • 100 g produktu wyprodukowano z 200 g schabu wieprzowego

Wartości odżywcze "Schabu Pieczonego 100/200"

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1410 kJ/339 kcal
Tłuszcz 25g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11g
Węglowodany < 0,5g
- w tym cukry < 0,5g
 Białko 28g 
Sól 2,2g

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Do ogólnego spożycia. Spożywany na zimno lub po obróbce cieplnej u konsumenta. Po otwarciu, należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

 

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f