Rodzaj opakowania: MAPWaga opakowania: 1,8 kg Temperatura przechowywania: 0-4°CTermin przydatności: 90 dni
100 g produktu wyprodukowano z 200 g boczku wieprzowego
Produkt mięsny uzyskany z boczku wieprzowego, bez skóry, żeber, chrząstek, peklowany, plasterkowany, a następnie krojony w kostkę o wymiarach 12 x 12 mm. Pieczony gorącym powietrzem. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Składniki
Boczek wieprzowy bez skóry i kości, sól, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza |
w 100g |
Wartość energetyczna |
1661 kJ/400 kcal |
Tłuszcz |
31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
12 g |
Węglowodany |
<0,5 g |
- w tym cukry |
<0,5 g |
Białko |
30 g |
Sól |
3,4 g |