Boczek i Wędliny dla HoReCa

Rodzaj opakowania: MAP
Waga opakowania: 1,8 kg
Temperatura przechowywania: 0-4°C
Termin przydatności: 90 dni

100 g produktu wyprodukowano z 200 g boczku wieprzowego

Produkt mięsny uzyskany z boczku wieprzowego, bez skóry, żeber, chrząstek, peklowany, plasterkowany, a następnie krojony w kostkę o wymiarach 12 x 12 mm. Pieczony gorącym powietrzem. Pakowany w atmosferze ochronnej.

Boczek Pieczony Sałatkowy 100/200 12/12 Kaminiarz 1926

Składniki

Boczek wieprzowy bez skóry i kości, sól, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1661 kJ/400 kcal
Tłuszcz 31 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g
Węglowodany <0,5 g
- w tym cukry <0,5 g
 Białko 30 g
Sól 3,4 g

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f