Boczek i Wędliny dla HoReCa

Rodzaj opakowania: MAP
Waga opakowania: 1 kg
Temperatura przechowywania: 2-6°C
Termin przydatności: 21 dni

 

Produkt mięsny uzyskany z boczku wieprzowego, bez skóry, żeber i chrząstek. Wyrób peklowany, plasterkowany. Pakowany w atmosferze ochronnej.

Boczek Surowy Peklowany 5 mm  Kaminiarz 1926

Składniki

Bekon wieprzowy bez skóry i kości (87%), woda, sól, przeciwutleniacz: E 301, regulatory kwasowości: E 326, E 261, E 262, substancja konserwująca: E 250.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1039kJ/251 kcal
Tłuszcz 21 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9 g
Węglowodany 2,4 g
- w tym cukry <0,5 g
 Białko 13 g
Sól 1,7 g

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f