Rodzaj opakowania: MAPWaga opakowania: 1,0 kg Temperatura przechowywania: 2-6°CTermin przydatności: 21 dni
Produkt mięsny uzyskany z boczku wieprzowego, bez skóry, żeber, chrząstek, peklowany, wędzony ciepłym dymem z dodatkiem wody. Plasterkowany. Pieczony gorącym powietrzem. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Składniki
Boczek wieprzowy (90%), woda, sól, przeciwutleniacz: E 301; substancja konserwująca: E 250
Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza |
w 100g |
| Wartość energetyczna |
1039 kJ/251 kcal |
| Tłuszcz |
21 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
9 g |
| Węglowodany |
2,4 g |
| - w tym cukry |
<0,5 g |
| Białko |
13 g |
| Sól |
1,7 g |